skip to Main Content

Ben jij die hovenier
met een 7 tot 4
mentaliteit?

Ben jij die hovenier met een 7 tot 4 mentaliteit?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het groen, wil je buiten in de natuur en lekker met je handen werken? Dan ben je bij Koelemeijer Tuinen helemaal op je plek! Wij maken een mooie groei door. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leerling hoveniers, hoveniers, voorman hoveniers en een projectcoördinator. Ben jij die vakman met een onvervalste 7 tot 4 mentaliteit? Ontdek snel hoe je met ons kunt meegroeien!

Wat zit er voor jou allemaal in?

◦ Je werkt in de regio;
◦ Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
◦ Je werkt lekker in de buitenlucht;
◦ Je kan doorgroeien binnen onze organisatie;
◦ Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Koelemeijer Tuinen
werk je mee aan
vele droomtuinen

Bij Koelemeijer Tuinen werk je mee aan vele droomtuinen

Als specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, realiseren wij prachtige en unieke tuinen voor particulieren en bedrijven. Dit doen wij al sinds 1764. Onze specialisten zijn als geen ander bekend met iedere denkbare tuinstijl. Niet voor niets zijn er ontelbaar veel droomtuinen tot stand gekomen aan de hand van de ontwerpen van onze meesters én uit de handen van onze vakbekwame hoveniers. Bevlogen vakmensen zijn de belangrijkste schakel om onze groeiambities waar te kunnen maken. Ga jij bij ons aan de slag als leerling hovenier, hovenier, voorman hovenier of projectcoördinator? Dan werk jij mee aan onze vele droomtuinen!

Werk jij graag
met je handen
in de prut?

Werk jij graag met je handen in de prut?

Dan verwelkomen we je bij Koelemeijer Tuinen met open armen! Ons mooie hoveniersbedrijf is onderdeel van Schadenberg Groep. Dit is een familiebedrijf in hart en nieren. Door de samenwerking met Schadenberg Stedegroen bieden we samen een nog groter pakket aan professionaliteit en diensten aan. Naast kwaliteit, veiligheid en innovaties, staan werkplezier, prettige omgangsvormen, leuke activiteiten en persoonlijke benadering centraal in onze bedrijfscultuur. Bovendien stimuleren wij al onze medewerkers om persoonlijke talenten optimaal te ontwikkelen. Geen mooiere plek om lekker aan de mooiste tuinen te werken dan bij ons!

Koelemeijer Tuinen groeit door!

◦ Wij zijn onderdeel van Schadenberg Groep;
◦ Wij zijn een hecht team met korte lijnen;
◦ Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

In welke functie
groei jij met ons mee?

In welke functie groei jij met ons mee?

Vacature Hovenier Onderhoud - Koelemeijer Tuinen

Hovenier Onderhoud

Dienstverband: Fulltime

Uren per week: 40

Als hovenier onderhoud bij Koelemeijer Tuinen werk je samen met een enthousiast team van vakkundige hoveniers mee aan het onderhouden van unieke droomtuinen voor particulieren en bedrijven in iedere denkbare stijl. Vind jij het heerlijk om met je handen te werken, hou je van de buitenlucht en ben je ook een echte teamspeler? Solliciteer dan naar de functie hovenier onderhoud!

Vacature Hovenier - Koelemeijer Tuinen

Hovenier

Dienstverband: Fulltime

Uren per week: 40

Als hovenier bij Koelemeijer Tuinen werk je samen met een enthousiast team van vakkundige hoveniers mee aan het creëren van unieke droomtuinen voor particulieren en bedrijven in iedere denkbare stijl. Schuw je fysiek werken niet, hou je van de buitenlucht, kun je goed zelfstandig werken en ben je ook een echte teamspeler? Solliciteer dan naar de functie hovenier!

Vacature Voorman Hovenier - Koelemeijer Tuinen

Voorman Hovenier

Dienstverband: Fulltime

Uren per week: 40

Als Voorman Hovenier ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en operationele aspecten binnen de projecten. Met jouw ervaring stuur je met veel plezier je directe collega-hoveniers aan terwijl je actief meewerkt aan de aanleg en-of het onderhoud van de meest complexe droomtuinen. Ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met jou in contact!

Vacature Werkvoorbereider / Hovenier - Koelemeijer Tuinen

Werkvoorbereider / Hovenier (Tuinontwerp)

Dienstverband: Fulltime

Uren per week: 40

Als Werkvoorbereider / Hovenier combineer je het beste van twee werelden! De ene dag maak je calculaties, offertes, de planning en verzorg je de inkoop. Heb je de ambitie om onze droomtuinen te ontwerpen? Dan bieden we jou ook een tekencursus aan! De andere dag maak je je handen vuil tijdens de aanleg en-of het onderhoud van de meest complexe droomtuinen, spring je bij wanneer je collega’s de handen vol hebben of als er last-minute materieel verzorgd moet worden.

Open sollicitatie

Word jij helemaal blij van de manier waarop we bij Koelemeijer Tuinen mooi in tuinen werken? En wil je ook lekker met je handen in de buitenlucht werken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Wie weet groei jij dan binnenkort met ons mee.

Dit wil jij toch ook?!

◦ Werken in de regio;
◦ Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
◦ Lekker werken in de buitenlucht;
◦ Volop doorgroeimogelijkheden;
◦ Goede arbeidsvoorwaarden;
◦ Werken in een hecht team met korte lijnen;
◦ Onderdeel zijn van Schadenberg Groep.

  Koelemeijer Tuinen
  Middenweg 191
  1462 HM Middenbeemster

  Telefoon 0299 – 684010
  E-mail ikwordhovenier@koelemeijertuinen.nl

  Back To Top