skip to Main Content

Veranda in je tuin

Met een veranda maak je het huis een stuk groter en heb je ieder seizoen plezier van je tuin. Bij Koelemeijer Tuinen bouwen we een veranda die exact aan al jouw wensen voldoet.

Thuiskomen onder de veranda in je tuin

Wil je na een lange werkdag of in het weekend ook heerlijk genieten onder een stijlvolle veranda in de tuin? Wanneer je in de tuin wilt borrelen, barbecueën of wilt loungen, is het goed toeven onder een veranda. Bij Koelemeijer Tuinen kunnen we een veranda bouwen die exact voldoet aan al jouw wensen en ideeën. Compleet met sfeervolle verlichting en behaaglijke terrasverwarming. Alles is mogelijk bij een vakkundig geplaatste veranda door Koelemeijer Tuinen. Zoals je van een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud mag verwachten, ontzorgen we je totaal bij het bouwen van de veranda in jouw tuin.

Waarom kiezen voor een veranda in de tuin van Koelemeijer Tuinen:

  • Vrijblijvend advies bij je thuis om de stijl, de plaats en jouw wensen te bespreken;
  • Eerlijke en heldere offerte;
  • Vakkundige hoveniers die jouw unieke veranda in overleg gaan maken;
  • Aan het einde van de werkdag wordt alles netjes opgeruimd;
  • Het resultaat is een veranda in een mooie stijl waar je heerlijk kunt genieten.

In iedere woonstijl

Een veranda bouwen biedt legio mogelijkheden voor het toevoegen van mooie en sfeervolle toevoegingen aan je woning. Met een veranda maak je het huis een stuk groter en heb je ieder seizoen plezier van je tuin. Ook als het regent of kouder wordt, geniet je van het buitenleven onder een houten overkapping. Op warme zomerdagen brengt een veranda schaduw en verkoeling. Een veranda bouwen kan in oneindig veel soorten en maten, passend bij iedere gewenste woonstijl.

Een veranda in onze tuin: wat een verrijking!

Tevreden klanten vertellen: ‘Al lange tijd hadden we plannen voor een veranda of tuinhuis in onze tuin. Plannen en wensen te over, maar moeite om het om te zetten naar een concreet plan. Na het gesprek bij ons thuis met Koelemeijer Tuinen viel alles op zijn plaats. Ideeën worden werkelijkheid en onze veranda kwam tot leven. Het is een stukje vakwerk geworden waar we ieder moment van de dag heerlijk kunnen genieten van een glaasje wijn en even bijkomen na een werkdag. Ze hebben alles van begin tot einde klus geregeld: een ontspannen gevoel.’

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top