skip to Main Content

Tuinontwerp

Wil jij je tuin een metamorfose geven en hier een tuinontwerp voor laten maken? De specialisten van Koelemeijer Tuinen zijn als geen ander bekend met iedere denkbare tuinstijl.

Jouw droomtuin

Met het ontwerpen
van je droomtuin
is de eerste stap gezet

Wil jij je tuin een metamorfose geven en hier een tuinontwerp voor laten maken? Het ontwerpen van een mooie tuin is specialistisch werk. De specialisten van Koelemeijer Tuinen zijn als geen ander bekend met iedere denkbare tuinstijl. Er zijn ontelbaar veel droomtuinen tot stand gekomen aan de hand van de ontwerpen van onze meesters én uit de handen van onze vakbekwame hoveniers. In onze tuinontwerpen is de strakke, hedendaagse loungestijl in de afgelopen jaren steeds meer op de voorgrond komen te staan. Inclusief veranda’s, overkappingen en zwemvijvers.

In welke tuinstijlen is Koelemeijer Tuinen gespecialiseerd?

  • Japanse tuinen;
  • Landschapstuinen;
  • Loungetuinen;
  • Klassieke tuinen in renaissance- of barokstijl;
  • Tuinen in Engelse stijl;
  • Stijlvolle en/of minimalistische bedrijfstuinen.

Ik wil een tuinontwerp Telefoon 085 – 2393630

Tuinarchitect

Maak een afspraak
met onze tuinarchitect

Wil je een tuinontwerp laten maken? Dan kun je een afspraak maken met onze tuinarchitect. Die komt bij je thuis voor een oriënterend gesprek. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Op die manier kan de tuinarchitect zich een goed beeld vormen van de situatie. In het oriëntatiegesprek stelt die verschillende vragen. Gaat het om een nieuw aan te leggen tuin of wil je een bestaande tuin laten renoveren? Ook het gebruik en de ligging van de tuin, het interieur/exterieur en de architectuur van je huis komen aan bod.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Gratis tuinontwerp

Starten met het
gratis ontwerp
van je droomtuin

Als je na het eerste oriënterend gesprek akkoord hebt gegeven, start onze tuinarchitect met het maken van een ontwerp. Als het tuinontwerp klaar is, plannen we een afspraak om het ontwerp met je te bespreken. Dit kan bij je thuis of bij ons op kantoor. We nemen het plan met je door en ondersteunen dit met digitaal fotomateriaal. Achter iedere tuin zit een goed doordacht plan. De tuinarchitect legt je uit hoe hij tot dit ontwerp en de materiaalkeuze is gekomen.

In overleg met jou stellen wij de offerte op

Bij het bespreken van het ontwerp voegen we ook een offerte toe. Op basis van je budget zijn aanpassingen binnen het ontwerp mogelijk. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Want die willen we natuurlijk zo goed mogelijk in vervulling laten gaan.

Na akkoord vertalen we jouw wensen naar een doordacht plan

Het uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een tekening op schaal. De kosten van dit ontwerp variëren naar de grootte van de tuin en wensen van iedere klant. Maar als wij de tuin mogen aanleggen, is het tuinontwerp altijd gratis! Het ontwerp voor de tuin kunnen we in overleg aanvullen met een lichtplan, bewateringsplan en beplantingsplan. Onze jarenlange ervaring met tuinen leert dat een goed ontwerp de basis is voor iedere droomtuin.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Onze Projecten

Ontwerp en aanleg van een strakke tuin in Purmerend

Back To Top