skip to Main Content

Tuinonderhoud

Om de tuin in optimale conditie te houden, zijn onze hoveniers graag geziene gezichten voor periodiek tuinonderhoud bij zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen.

Het hele jaar genieten
van een mooie tuin

Regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat de tuin het hele jaar door een prachtig plaatje is. Daarnaast is vakkundig onderhoud belangrijk voor optimale groei van de gewassen en wordt het ontstaan van achterstallig onderhoud voorkomen. Om de tuin in optimale conditie te houden, zijn onze hoveniers ook graag geziene gezichten voor periodiek tuinonderhoud. Zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen staat ons team klaar om het juiste onderhoud toe te passen.

Waarom tuinonderhoud laten verrichten door de hoveniers van Koelemeijer Tuinen:

  • Voor zowel particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen;
  • Vakkundig onderhoud is belangrijk voor optimale groei van de gewassen;
  • Achterstallig onderhoud wordt hiermee voorkomen;
  • Onderhoudscontracten naar keuze en behoefte;
  • Je tuin het hele jaar door een prachtig plaatje.

Maatwerk in tuinonderhoud

Koelemeijer Tuinen levert maatwerk. Dat houdt in dat jouw wensen voorop staan. Daarom kun je ervoor kiezen om het tuinonderhoud op afroep te laten verrichten, zodat je zelf bepaalt wanneer het onderhoud moet worden uitgevoerd. Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden om vaste afspraken te maken. Tot onze werkzaamheden behoren onder andere: onkruidbestrijding, onderhoud van het gazon, boomverzorging, onderhoud van de bestrating en onderhoud van de borders. Ook voeren wij onderhoud aan vijvers uit.

Contract naar keuze

Een onderhoudscontract naar keuze en behoefte is dan een ideale optie wanneer je gemak voor langere tijd op prijs stelt. Conform afspraak komen onze ervaren hoveniers langs. Met de optimale vorm van onderhoud zorgen zij ervoor dat je tuin in alle seizoenen van het jaar tot in de puntjes wordt bijgehouden.

Alleen maar van je tuin genieten

Zoals het een specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van droomtuinen betaamt, begrijpen wij als geen ander dat je altijd van je tuin wilt genieten. Of je nu thuiskomt na een intensieve werkdag of in het weekend wilt relaxen in de groene omgeving rondom je woning. Betreft het een bedrijfstuin, dan weten we bij Koelemeijer Tuinen als geen ander dat die hét visitekaartje van je organisatie is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud? Bel ons voor een afspraak een vraag een vrijblijvende offerte aan.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top