skip to Main Content

Tuinaanleg

Een mooi aangelegde tuin is een perfect visitekaartje. Al honderden jaren heeft Koelemeijer Tuinen een naam hoog te houden op het gebied van hoogwaardige tuinen met een kenmerkende signatuur.

Tuinaanleg

Tuinaanleg door
gekwalificeerde hoveniers

Een mooi aangelegde tuin is het visitekaartje van elk huis of bedrijfspand. Natuurlijk is de tuin ook een aangename plek om je vrije tijd in door te brengen. Al honderden jaren hebben we bij Koelemeijer Tuinen een naam hoog te houden op het gebied van toonaangevende, hoogwaardige tuinen met een kenmerkende signatuur. De vele tuinen in Engelse stijl, Japanse tuinen, landschapstuinen en loungetuinen, vormen de groene getuigen van het werk van onze vakkundige hoveniers.

Hoe verloopt het proces van tuinaanleg door Koelemeijer Tuinen?

  • Vrijblijvend advies tijdens een gesprek bij je thuis of bij op ons kantoor;
  • Eerste ontwerp van je nieuw aan te leggen tuin of tuinrenovatie;
  • Voorlopige offerte van de materialen, beplanting en werkzaamheden;
  • De verwachtingen en prijzen binnen de offerte worden duidelijk gemaakt;
  • Het plannen en uitvoeren van alle werkzaamheden voor tuinaanleg of renovatie;
  • Nazorg: is je tuin of renovatie naar wens opgeleverd?

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Jouw droomtuin

Laat je wensen met
tuinaanleg tot leven komen

Heb je een ontwerp voor een droomtuin laten maken door onze tuinarchitect of heb je zelf een tuinontwerp bedacht? Bij Koelemeijer Tuinen ben je aan het juiste adres om je wensen en ideeën met tuinaanleg tot leven te laten komen. Wij werken met een duidelijke en transparante offerte die je een gedetailleerd inzicht geeft in de werkzaamheden die we uitvoeren, compleet met de bijbehorende prijzen.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Flexibel & creatief

Onze hoveniers
vinden altijd een
passende oplossing

Vanzelfsprekend voeren onze gekwalificeerde hoveniers het werk voor het aanleggen van de tuin uit in overleg met jou. Bij eventuele wensen voor aanpassingen zijn wij flexibel en creatief. Op die manier vinden we altijd een passende oplossing. Door de intensieve samenwerking met Schadenberg Infra en Schadenberg Stedegroen beschikken we voor ieder tuinaanleg project over het juiste materieel.

Schoon en secuur

Bij de diverse werkzaamheden die bij tuinaanleg komen kijken, vinden we het belangrijk om schoon en secuur te werk te gaan. Daarom komen onze hoveniers voor de dag in nette bedrijfskleding en pauzeren zij in schaftwagens. Uiteraard laten zij uw huis en tuin aan het einde van iedere werkdag opgeruimd en netjes achter.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top