skip to Main Content

Tuinaanleg Purmerend

Tuinaanleg in Purmerend door onze vakkundige hoveniers betekent dat je tuin wordt getransformeerd tot het verlengstuk van je huis of het visitekaartje van je organisatie.

Voor tuinaanleg in Purmerend moet je bij Koelemeijer Tuinen zijn!

Welk soort tuin past er bij mijn nieuwe huis? Ik ben niet tevreden over onze tuin en heb advies nodig. Stuk voor stuk vragen waar Koelemeijer Tuinen je graag bij helpt. Al sinds 1764 verzorgen wij tuinaanleg in Purmerend en omgeving voor alle denkbare soorten tuinen. Ieder met een eigen stijl en sfeer. Elke particuliere tuin of bedrijfstuin vakkundig en verantwoord uitgevoerd. Tuinaanleg in Purmerend door onze vakkundige hoveniers betekent dat je tuin wordt getransformeerd tot het verlengstuk van je huis of het visitekaartje van je organisatie.

Niet voor niets hebben onze projecten zich door de jaren heen verder uitgebreid naar een groot deel van Noord-Holland.

De kenmerken van tuinaanleg in Purmerend door Koelemeijer Tuinen:

  • Vrijblijvend gesprek of bezoek bij je thuis om je vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven;
  • Tuinaanleg vertaald in een eerlijke en heldere offerte;
  • Vakkundige hoveniers die de tuinaanleg voor je verzorgen;
  • Voor iedere vraag en elke wens een vakkundige en creatieve oplossing.

Tuinaanleg in de sfeer en stijl van de omgeving en het huis

Bij tuinaanleg in Purmerend en omgeving, werken wij met smaak, gevoel voor sfeer en expertise om al jouw wensen te vertalen in een droomtuin. Onze hoveniers komen vrijblijvend langs om een beeld te krijgen van de situatie en de mogelijkheden van de tuin. Om een prachtig totaalplaatje te creëren, wordt bij de aanleg van de tuin rekening gehouden met jouw wensen, de omgeving en de tuinstijl. Want het draait voor ons immers allemaal om tevreden klanten. Tuineigenaren die optimaal genieten van hun tuin en graag terugkomen bij Koelemeijer Tuinen voor tuinaanleg in Purmerend.

Heldere offerte

Heb je een ontwerp voor een droomtuin laten maken door onze tuinarchitect of heb je zelf een tuinontwerp bedacht? Bij Koelemeijer Tuinen ben je aan het juiste adres om je wensen en ideeën tot leven te laten komen met tuinaanleg in Purmerend en omgeving. Wij werken met een duidelijke en transparante offerte die je een gedetailleerd inzicht geeft in de werkzaamheden die we uitvoeren, compleet met de bijbehorende prijzen.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top