skip to Main Content

Tegels Purmerend

Of je nu sfeervolle tegels voor je tuinterras of trendy stenen voor de oprit wenst, bij Koelemeijer Tuinen kun je terecht voor al je wensen op het gebied van tegels in Purmerend en omgeving.

Wil je tegels in Purmerend en omgeving laten leggen

Of je nu sfeervolle tegels voor je tuinterras of trendy stenen voor de oprit wenst, bij Koelemeijer Tuinen kun je terecht voor al je wensen op het gebied van tegels in Purmerend en omgeving. Alle soorten tegels en stenen zijn verkrijgbaar via onze topleveranciers Tuinvisie en Metten. Je bent bij ons aan het juiste adres voor gedegen advies over de juiste tegel voor het terras of de juiste steen voor de oprit. Natuurlijk bieden wij je ook de mogelijkheid om tegels in Purmerend vakkundig door ons te laten leggen.

Waarom tegels van Koelemeijer Tuinen uit Purmerend?

  • Bedreven in advies voor de keuze van tegels en straatstenen;
  • Deskundigheid in het beoordelen van de bodem en gebruikssituatie;
  • Vakkundige medewerkers voor de preparatie en de aanleg van terrassen en opritten;
  • Restafval wordt snel afgevoerd en het werk wordt schoon opgeleverd.

Creëer met tegels de juiste sfeer

Voor een groot deel bepalen tegels de uitstraling van je tuin. Met een antracietkleurige, strakke tegel creëer je bijvoorbeeld de basis voor een moderne tuin. Met een structuurtegel met een grillige vorm zorg je voor een tuin in een mediterrane of een nostalgische sfeer. Ook aspecten als structuur, formaat en kleur, zijn belangrijke elementen om rekening mee te houden. Maar ook de afwerking en de vorm van een tegel heeft invloed op de uitstraling van het terras en de complete tuin. Ben je op zoek naar tegels in Purmerend en daarbuiten? Wij adviseren je graag om ze met zorg te selecteren.

Tegels naar ontwerp en stijl van het vastgoed

Straatstenen en tegels in Purmerend selecteren bij Koelemeijer Tuinen houdt in dat onze vakmensen alle tijd voor je nemen. Door naar jouw wensen te luisteren, geven ze je advies op maat. Ze zien namelijk graag dat de tegel of straatsteen past bij de stijl en de kleuren van je huis en interieur.  Zo klopt het totaalplaatje en sluiten de tuin en het huis prachtig op elkaar aan.

Bestratingsplan

Op basis van jouw wensen, maken onze tuinarchitecten een tuinontwerp met een bestratingsplan. We kunnen hierbij uitgaan van een bestaande situatie, waarbij de huidige bestratingsmaterialen worden hergebruikt. Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van nieuwe materialen en zorg dragen voor de afvoer van de bestaande bestrating.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top