skip to Main Content

Hoveniersbedrijf Purmerend

Onder het motto ‘achter iedere tuin schuilt een goed doordacht plan’ richt Koelemeijer Tuinen zich sinds 1764 op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Koelemeijer Tuinen, hét hoveniersbedrijf uit Purmerend sinds 1764

Onder het motto ‘achter iedere tuin schuilt een goed doordacht plan’ richt Koelemeijer Tuinen zich sinds 1764 op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Alkmaar. We zijn een begrip in de regio. Voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen staat ons team van vakkundige tuinarchitecten en hoveniers klaar.

Waardoor wordt de werkwijze van ons hoveniersbedrijf in Purmerend gekenmerkt:

  • De wensen en ideeën van de klant staan voorop;
  • De woon- en leefsituatie van de klant vormt de basis van het plan;
  • Een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van de tuin;
  • Goed onderhoudend contact met de klant vinden we belangrijk.

Hoveniersbedrijf pur sang

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in Purmerend en omgeving. We zijn er trots op dat we van onze klanten uit deze en andere contreien regelmatig te horen krijgen dat we bij Koelemeijer Tuinen altijd een goed doordacht plan maken. We vinden het belangrijk dat daarin alle wensen en ideeën van de klant worden meegenomen. In combinatie met onze expertise en ons vakmanschap, brengen wij binnen twee weken vanuit een ruwe schets een eerste ontwerp tot stand. Voor iedere klant streven wij naar advies op maat. Mogen we de tuin bij u aanleggen? Dan is het ontwerp geheel gratis!

Duidelijke en transparante offerte

Ons vakkundige hoveniersbedrijf uit Purmerend laat alle wensen en ideeën met tuinaanleg tot leven komen. Wij werken met een transparante en duidelijke offerte die een gedetailleerd inzicht geeft in de werkzaamheden die we uitvoeren. Compleet met de bijbehorende prijzen. Een mooi aangelegde tuin is het visitekaartje van iedere woning en ieder bedrijfspand. Als hoveniersbedrijf uit Purmerend hebben we al honderden jaren een naam hoog te houden qua hoogwaardige, toonaangevende tuinen met een karakteristieke signatuur.

Tuinonderhoud in Purmerend

Om de tuin in optimale conditie te houden, staat ons hoveniersbedrijf uit Purmerend ook voor je klaar met periodiek tuinonderhoud. Zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen past ons team het juiste onderhoud toe. Regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat de tuin het hele jaar door een prachtig plaatje is. Daarnaast is vakkundig onderhoud belangrijk voor optimale groei van de gewassen. Bovendien wordt het ontstaan van achterstallig onderhoud op die manier voorkomen

Contact opnemen Telefoon 085 – 2393630

Back To Top