skip to Main Content

Gratis tuinontwerp laten maken

Als je ervoor kiest om je tuin door onze vakkundige hoveniers te laten aanleggen, maken we het tuinontwerp gratis!

Wil je een gratis tuinontwerp laten maken?

Een gratis tuinontwerp laten maken bij Koelemeijer Tuinen betekent dat al je wensen creatief worden vertaald in een goed doordacht plan. Heb jij ook allerlei ideeën en wensen voor je nieuwe tuin en wil je die tot leven laten komen in een passend ontwerp? Bij Koelemeijer Tuinen denken we op creatieve en vakkundige wijze met je mee en maken we een tuinontwerp op maat. Als je ervoor kiest om je tuin door onze vakkundige hoveniers te laten aanleggen, maken we het tuinontwerp gratis!

Waarom een gratis tuinontwerp laten maken bij Koelemeijer Tuinen?

  • Vrijblijvend advies bij je thuis om je wensen en vragen te bespreken;
  • Tuinontwerp en tuinaanleg beiden uitgevoerd door onze hoveniers;
  • Eerlijke en heldere offerte;
  • Gratis tuinontwerp als je de tuin door ons laat aanleggen.

Werk van specialisten

Het ontwerpen van een mooie tuin is specialistisch werk. Wil jij je tuin een metamorfose geven en hier een tuinontwerp voor laten maken? De specialisten van Koelemeijer Tuinen zijn als geen ander bekend met iedere denkbare tuinstijl. Er zijn ontelbaar veel droomtuinen tot stand gekomen aan de hand van de ontwerpen van onze meesters én uit de handen van onze vakbekwame hoveniers.

Iedere denkbare tuinstijl

De strakke, hedendaagse loungestijl is in onze tuinontwerpen steeds meer op de voorgrond komen te staan. Inclusief overkappingen, (zwem)vijvers en veranda’s. Maar je bent ook bij ons aan het goede adres voor landschapstuinen, Japanse tuinen, klassieke tuinen in renaissance- of barokstijl, tuinen in Engelse stijl, loungetuinen en stijlvolle of minimalistische bedrijfstuinen.

Tuinontwerp als onderdeel van een totaal plan

Bij Koelemeijer Tuinen werken we volgens een goed doordacht plan. Je wensen worden samen met deskundig advies vertaald in een tuinontwerp. Voor al het werk zetten we vakmensen in met de juiste expertise en ervaring. Voor iedere vraag of wens hebben wij een snelle en creatieve oplossing. De communicatie binnen het team van Koelemeijer Tuinen is open en helder. We denken graag mee met iedere klant. Zelfs de bedrijfskleding en het werk sluiten op elkaar aan: schoon en netjes.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top