skip to Main Content

Dakterras maken

Leven er bij jou plannen om een dakterras te laten maken? Dit kun je overlaten aan Koelemeijer Tuinen! Ook bij het maken van een dakterras werken we volgens een goed doortimmerd plan.

Wil je een vakkundig dakterras laten maken?

Een dakterras maken kun je aan Koelemeijer Tuinen  overlaten. Leven er bij jou al een tijd plannen om een dakterras te maken? Compleet met verschillende technische vragen en creatieve wensen die je graag in vervulling ziet gaan? Bij Koelemeijer Tuinen hebben we alle expertise in huis om je van deskundig advies te voorzien. We komen geheel vrijblijvend bij je thuis om je te adviseren en de situatie te beoordelen. Ook bij het maken van een dakterras werken we volgens een goed doortimmerd plan. Zo leggen we een dakterras voor je aan waarbij al jouw wensen en de mogelijkheden samenkomen. We ontzorgen je totaal en maken een dakterras dat staat als een huis.

Waarom een dakterras laten maken door Koelemeijer Tuinen?

Onze vakmensen hebben zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van dakterrassen. Je kunt daarom rekenen op:

  • Betrouwbaar advies ten aanzien van constructie en aanleg;
  • Je eigen wensen vertaald in mogelijkheden voor je dakterras;
  • Een duidelijke offerte met eerlijke prijzen;
  • Het gebruik van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Een dakterras maken als verlengstuk van je huis

Iedere keer genieten van je dakterras wanneer het weer het even toelaat. Het interieur van het huis op creatieve wijze doorvertaald in het exterieur van het terras. Een zorgeloos en slijtvast vlonderterras van honderd procent kunststof materiaal (Esthec®Terrace). ’s Avonds behaaglijk verwarmen met sfeervolle terrasverwarming of een exclusieve tuinhaard. Het dakterras compleet gemaakt met eigentijdse of authentieke terrasverlichting passend bij je huis. Een dakterras maken kun je met een gerust hart overlaten aan Koelemeijer Tuinen.

Vakwerk van specialisten

Als je ervoor kiest om een dakterras door Koelemeijer Tuinen te laten aanleggen, dan kies je voor kwaliteit. Als er bovenop het dak wordt gebouwd, dan is het een prettig idee dat je zaken doet met een specialist. Wij werken bij het maken van dakterrassen nauw samen met Schadenberg Dakwerken. Onze vakmensen zijn tot en met de oplevering het aanspreekpunt. Wij kunnen je tevens van dienst zijn bij het aanvragen van de vergunning bij de gemeente.

Maak een afspraak Telefoon 085 – 2393630

Back To Top