Marcel van Eijsden trots op nieuwe stek…

ingevoerd op 15-09-2015

Vanaf 1 september zit KOELEMEIJERTUINEN op haar nieuwe eigen terrein in het hart van de Middenbeemster. De voormalig Beemsterwijngaard en restaurant Aagje Deken worden omgetoverd tot sfeervolle locatie waar vanuit KOELEMEIJERTUINEN zijn klanten zal gaan bedienen. Het voormalig wijnplein omringd door een decor in oer oudhollandse stijl.

Het terrein is inmiddels ingericht met voorbeeld borden stenen en tegels. En een deel van de oude wijngaard zal in ere worden gehouden. Het archief met tekeningen uit 250 jaar Koelemeijer tuingeschiedenis is veilig opgeborgen, want de duizenden tuinontwerpen uit het verleden, daar wees je zuinig op. Op het voormalig wijnplein, daar waar de koffie en thee altijd klaar staat, staat ook een uitstalling van 250 jaar Koelemeijer tuingeschiedenis.

Buiten oude gereedschappen ook oude krantenknipsels, folders en meer.

Inmiddels worden meer en meer artikelen binnen onze webshop opgenomen en zijn  afspraken gemaakt met leveranciers om op ons terrein voorbeelden te presenteren.

Trots :

Meer dan 25 jaar vond Marcel zijn weg naar de oude locatie aan de Purmerenderweg. Deze locatie werd jarenlang gehuurd en lag redelijk achteraf, maar nu liggen er mooie mogelijkheden om op een eigen terrein te investeren en verder te bouwen aan het hoveniersbedrijf dat al meer dan 250 jaar bestaat. Hierbij hoort een nieuwe eigentijdse, frisse look en feel zonder de alom bekende Koelemeijerstijl en kwaliteit uit het oog te verliezen. De nieuwe ”look en feel” is vanaf volgende week al online te beleven. Op onze geheel vernieuwde website met webshop en nieuwe huisstijl.

En daar mogen we best, het zij gepast, een beetje trots op zijn.

Graag tot ziens aan de Middenweg 191 te Middenbeemster
Voormalig Beemsterwijngaard en Restaurant Aagje Deken

 

Marcel en het gehele team van KOELEMEIJERTUINEN

  

 

56980H 56980H